miercuri, 27 martie 2013

Despre "campanii"!

Pe la inceputuri pe cand era la inceput Yahoo Messenger, erau la moda mass-urile pentru campanii umanitare! Toata lumea dadea mass-uri cu toate porcariile! Erau de asemenea foarte "mass-uite" problemele oamenilor, diferite boli si altele.

 CONCRET!
 Avem aici poza denumita de mine 1! Am blurat putin fata copilului, iar in text, in dreapta aveti un cont in banca! Cineva cere "Share" pentru ca povestea Ioanei sa ajunga la cat mai multa lume astfel, ca oamenii sa poata dona pentru ca Ioana sa se faca bine! Sa nu uit. Inca ceva! Copilul este asezat intr-un scaunel, imbracat frumos, zambeste si astepta sa se faca bine! Ceea ce sincer imi doresc! DOAMNE AJUTA!

CAZUL 2
HOPAAAA! Avem pagina FABREGAS! Avem in dreapta jos incercuit "I love Mohamed" WTF?? Cat de credibila e pagina??? Copilul l-am blurat eu sa nu va ia cu rau! Are probabil o tumora gigant! Si inca ceva! Sub FABREGAS (In mod normal fotbalist pe la Barcelona- dar e fake aproape sigur) gasim ca un like face nush` cati dolari, un share alti dolari si un comentariu alti dolari! :) Cred ca e clar pentru toata lumea ca in cazul doi nu e vorba de un caz umanitar si e vorba de prostia unuia care incearca sa-si atraga like-uri share-uri si comentarii! SPERRRR! ADICA AM PRETENTII! Ce nu inteleg e altceva! Cat de prost? Cam cat de prost poti fi sa pui botu` la o asa prostie si sa dai like share sau comentariu la o astfel de poza, in loc sa-i dai unfriend celui la care vezi asta :)

DIFERENTE:
-1 Prezinta un copil care are nevoie de ajutor, ofera un cont PRIN CARE POTI AJUTA
-2 prezinta tot un copil, cred ca real...adica banuiesc! Si el la randul lui are nevoie sau avea nevoie de ajutor dar nu de la Fabregas in modul asta!
- Prima poza nu cauta sa socheze si....sa ajute!
- Poza doi....cauta sa socheze! :)

P.S ca sa nu lungesc discutia! Va rog atunci cand vreti sa ajutati pe cineva in primul rand asigurati-va ca nu-i faceti mai mult rau! Verificati autenticitatea celor spuse (facebook, msn, sau Yahoo nu dau niciodata centi sau dolari pe share/mass/like/) Daca vreti sa ajutati pe cineva, precum in cazul 1, notati-va contul, mergeti la banca indicata si dati un leu/10lei/1 milion. Cautati site-ul familiei, numarul de telefon sau fundatia care se ocupa de caz si actionati in consecinta! Verificati veridicitatea lucrurilor spuse, si va rog mult....nu mai recurgeti la astfel de lucruri!


UPDATE: 
Familia fetiţei sustine ca o femeie s-a folosit de povestea fetitei pentru a se imbogati. A postat pe Facebook o fotografie cu informatii reale despre suferinta micutei, care are cancer la ochi si i-a incurajat pe oameni sa doneze intr-un cont fals.
Familia fetitei a depus o plangere la Politie, pentru ca escroaca sa fie prinsa.
Totul a pornit de la o campanie umanitara reala deschisa pe Facebook de parintii Ioanei Gageanu. Fetita are putin peste 7 luni si sufera de o forma agresiva de cancer ocular. Copila trebuia dusa de urgenta in Germania, pentru a fi operata. "O domnisoara a postat pe contul ei datele Ioanei, insa a postat un cont bancar al unei alte persoane, spunand ca acea persoana este tatal Ioanei", spune Codruta Brustur, matusa fetitei.

P.S 2:  DECI GRIJA LA CAMPANII...  FACUTE ASA!!! :)
Cu stima si drag,
Cosmin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri?